Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Reiki Behandeling

Reiki is een vorm van energieoverdracht. De helende energie werkt zowel op lichamelijk als op geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau.

Het kan helpen bij klachten zoals bv bij rugpijn, hoofdpijn (migraine) , vermoeidheid, stress of een gevoel van niet-lekker-in-je-vel-zitten. Reiki geef je door simpelweg je handen neer te leggen op jezelf of op een ander. Met je handen geef je energie door. De universele levensenergie stroomt door de handen van de behandelaar naar de persoon die behandeld wordt. Tijdens een Reikibehandeling lig je gekleed op een behandeltafel. Als je een Reikibehandeling krijgt kun je dit als een 'warm' gevoel ervaren. Sommige mensen voelen ontspanning. Het kan ook zijn dat je tintelingen voelt. Reiki wordt door iedereen anders beleefd/gevoeld. Zelfs als je niets voelt, doet de energie zijn werk. Een gegeven behandeling kan nog enkele uren, soms zelfs een dag nawerken. Doordat er een nieuwe balans in je lichaam ontstaat is het mogelijk dat je na een behandeling vaker naar het toilet moet. 

Ik adviseer iedereen dan ook om na een Reikibehandeling veel water te drinken, zodat de afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Klachten kunnen in eerste instantie toenemen, dit is meestal kortdurend. Opvallend is dat veel mensen tijdens en na de behandeling een gevoel van rust, vrede en bevrijding ervaren. Veel mensen slapen beter door Reiki. Reiki bestrijdt niet alleen de symptomen maar werkt aan de oorzaak en is daardoor zeer doeltreffend bij tal van lichamelijke en psychische klachten. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klachten en/of behoefte.
Dus wil je het eens ervaren, maak dan een afspraak met mij voor een behandeling.